Romsdalen fjellføring / Lyngen skiguiding drives og eies av Lena Dahl. Jeg er en aktiv Tindevegleder som har drevet med kurs og føring i fjellet siden 2003. Jeg ble nasjonalt godkjent klatre og breinstruktør i 2006, NF fjellkursleder i 2008 og internasjonalt godkjent tindevegleder (UIAGM / IVBV / IFMGA) i 2014.  Jeg har jobbet med fjellføring i de fleste fjellområdene i Norge, og jeg har særlig mye erfaring med kurs og fjellføring i Romsdalen. Jeg flyttet til Tromsø i 2018 og guider nå i hele Nord Norge på vinteren.   
Ved siden av jobben min som fjellfører skriver jeg en PhD i friluftsliv og sikkerhet. Jeg underviser i friluftsliv, grupper og sikkerhet på ulike høgskoler rundt om i landet og jeg har tidligere tatt bachelor og master i friluftsliv. Tidligere har jeg har jobbet 5 år på Høgskolen i Sogn og Fjordane med praktiske og teoretiske friluftlivsfag. 
Jeg er opptatt av det gode menneskemøtet og den flotte naturopplevelsen. Jeg ønsker at gjestene som er med meg på tur skal føle seg trygge både opp og ned og at vi skal ha en kjekk tur i lag.   
Back to Top